Göteborg – Varberg – Team Bewi – 12 maj 2018 – GENOMFÖRT

Välkommen till en givande dag! Lördagen den 12 maj bjuder Team BEWi tillsammans med Patrik Sjöberg in till en gemensam cykeltur mot Varberg för att med pedalkraft samla in pengar till organisationerna Tuvas Dag och Treskablinoll. På vägen har vi följebilar, funktionärer och sjukvårdare. Allt för att turen ska vara en säker och trevlig upplevelse för dig som engagerar dig. Från ca. 14.00 beräknas vi rulla in för målgång i Varberg.

Team BEWi Team BEWi är ett initiativ av BEWi för att på ett trevligt sätt stötta viktiga projekt. Främst handlar det om att cykla tillsammans och skänka överskottet till välgörenhetsorganisationer. Detta gör vi tillsammans med alla som vill göra oss sällskap under våra aktiviteter och bidra till en bättre värld. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Tuvas Dag

Genom Tuvas dag kommer vi att uppfylla cancerdrabbade barns önskningar samt genomföra överraskningar. Det kan vara allt ifrån att träffa sin idol eller genomföra ett drömkalas.

Treskablinoll

Treskablinoll arbetar för barns rätt till en trygg barndom. Idag är tröskeln för sexualförbrytare alldeles för låg. Vi kämpar för att höja den tröskeln till att bli en skyddande mur runt barnen – vår framtid.

 

Info

Från 11.00 Start centrala Göteborg

Från 14.00 Målgång i Varberg vid Bilhallen, Cresent & ICA Hajen

• Max 200 st deltagare

• Kostnad 300:- inkl. startkit

• Startgrupper på mellan 25-30 personer

• Välgörenhetsgala med underhållning och insamling under kvällen, 700:-

Bussar – Kostnad 100:-/väg. Avgång Varberg 09.00 samt 16.00

ALLT ÖVERSKOTT GÅR OAVKORTAT TILL TUVAS DAG SAMT TRESKABLINOLL

Anmäl dig här »